Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na zimno w upalne dni jak też na ciepło.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3957
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19964
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3085
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4336
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3957
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19964
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3085
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4336
Składniki
Wodę zagotować dodając do niej borówki i cukier wanilinowy.Budyń wymieszać ze śmietaną, rozrobić z niewielką ilością wody.Jeżeli nie lubimy całych borówek pływających w zupie można je zmiksować.Do gotującej wody wlewamy śmietanę z budyniem cały czas mieszając do uzyskania konsystencji budyniowej. Najlepszym sprawdzonym dodatkiem do zupy jest makaron wg.uznania.W zależności od tego jaką lubimy konsystencję zupy zagęszczamy ją budyniem.