Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre na zimno w upalne dni jak też na ciepło.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10475
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3096
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2209
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 860
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10475
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3096
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2209
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 860
Składniki
Wodę zagotować dodając do niej borówki i cukier wanilinowy.Budyń wymieszać ze śmietaną, rozrobić z niewielką ilością wody.Jeżeli nie lubimy całych borówek pływających w zupie można je zmiksować.Do gotującej wody wlewamy śmietanę z budyniem cały czas mieszając do uzyskania konsystencji budyniowej. Najlepszym sprawdzonym dodatkiem do zupy jest makaron wg.uznania.W zależności od tego jaką lubimy konsystencję zupy zagęszczamy ją budyniem.