Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rabarbarowa legumina"
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2498
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1887
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1636
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1579
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2498
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1887
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1636
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1579
Składniki
Rabarbar oczyść, pokrój. Do rondla wlej litr wody. Wsyp obydwa cukry, zagotuj. Dodaj rabarbar i maliny z sokiem, gotuj na małym ogniu do miękkości. 2 Wsyp kaszę mannę, gotuj kilka minut, mieszając. Dodaj skórkę pomarańczową. Wlej do miseczek, ostudź. Udekoruj bitą śmietaną i sokiem malinowym.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie