Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rabarbarowa legumina"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Rabarbar oczyść, pokrój. Do rondla wlej litr wody. Wsyp obydwa cukry, zagotuj. Dodaj rabarbar i maliny z sokiem, gotuj na małym ogniu do miękkości. 2 Wsyp kaszę mannę, gotuj kilka minut, mieszając. Dodaj skórkę pomarańczową. Wlej do miseczek, ostudź. Udekoruj bitą śmietaną i sokiem malinowym.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie