Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rabarbarowa legumina"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 791
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Rabarbar oczyść, pokrój. Do rondla wlej litr wody. Wsyp obydwa cukry, zagotuj. Dodaj rabarbar i maliny z sokiem, gotuj na małym ogniu do miękkości. 2 Wsyp kaszę mannę, gotuj kilka minut, mieszając. Dodaj skórkę pomarańczową. Wlej do miseczek, ostudź. Udekoruj bitą śmietaną i sokiem malinowym.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie