Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rosyjska ucha z filetami z tilapii"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11207
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1201
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11758
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1459
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11207
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1201
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11758
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1459
Składniki
Marchewkę, pietruszkę i seler oczyść, pokrój w kostkę. Włóż do garnka, zalej wodą, ugotuj. Dodaj pokrojony w kostkę ziemniak, obraną cebulę i oczyszczony por. Gotuj 10 min.
Wyjmij cebulę i por, przypraw. Do zupy dodaj pokrojone na małe kawałki filety rybne, gotuj ok. 7 min. Zupę posyp posiekanymi natką i koperkiem.
Przepis przysłała Urszula Świeca z Hrubieszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie