Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rosyjska ucha z filetami z tilapii"
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Składniki
Marchewkę, pietruszkę i seler oczyść, pokrój w kostkę. Włóż do garnka, zalej wodą, ugotuj. Dodaj pokrojony w kostkę ziemniak, obraną cebulę i oczyszczony por. Gotuj 10 min.
Wyjmij cebulę i por, przypraw. Do zupy dodaj pokrojone na małe kawałki filety rybne, gotuj ok. 7 min. Zupę posyp posiekanymi natką i koperkiem.
Przepis przysłała Urszula Świeca z Hrubieszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie