Do góry

Desery Przepis na:

Rosyjska ucha z filetami z tilapii

Rosyjska ucha z filetami z tilapii

Autor:

Przepisów i artykułów: 2250 Ocena: 19075

Dodano:

Odsłon: 3

Przepis wart wypróbowania: "Rosyjska ucha z filetami z tilapii"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Rosyjska ucha z filetami z tilapii

Przygotowanie

  1. Marchewkę, pietruszkę i seler oczyść, pokrój w kostkę. Włóż do garnka, zalej wodą, ugotuj. Dodaj pokrojony w kostkę ziemniak, obraną cebulę i oczyszczony por. Gotuj 10 min.

  2. Wyjmij cebulę i por, przypraw. Do zupy dodaj pokrojone na małe kawałki filety rybne, gotuj ok. 7 min. Zupę posyp posiekanymi natką i koperkiem.

  3. Przepis przysłała Urszula Świeca z Hrubieszowa.

    Źródło: Chwila dla Ciebie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń