Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Rosyjska ucha z filetami z tilapii"
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4431
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5892
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12662
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4431
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5892
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12662
Składniki
Marchewkę, pietruszkę i seler oczyść, pokrój w kostkę. Włóż do garnka, zalej wodą, ugotuj. Dodaj pokrojony w kostkę ziemniak, obraną cebulę i oczyszczony por. Gotuj 10 min.
Wyjmij cebulę i por, przypraw. Do zupy dodaj pokrojone na małe kawałki filety rybne, gotuj ok. 7 min. Zupę posyp posiekanymi natką i koperkiem.
Przepis przysłała Urszula Świeca z Hrubieszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie