Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rożki z truskawkami i serkiem"
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 325
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2561
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 325
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2561
Składniki
Ciasto francuskie rozmroź wolno (w lodówce) następnie rozwiń i rozwałkuj. Kawałki folii aluminiowej zgnieć na 6 stożków. Ciasto pokrój na paski o wysokości aluminiowych stożków i owiń nimi rożki.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 200 st. C i piecz rożki przez 20-25 minut.
Czas: 40 min | Poziom: średni | 6 porcji, 130 kcal/porcjaŹródło: Tele Tydzień