Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest dość skomplikowane i pracochłonne,ale warte grzechu.Naprawde polecam!!!!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19987
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7021
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244514
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19987
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 524
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 600
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7021
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244514
Składniki
Krem;2 zoltka utrzeć z 1/2 szkl.cukru.3/4 szkl.mleka ugotować z 1/2 szkl.cukru i 1 łyżką mąki.Gotować ciągle mieszając.Masę zoltkowa zalać goracym mlekiem. Mase ostudzić. Margaryne utrzec.Do utartej Kasi dodawać małymi porcjami(to wazne,gdyż masa moze sie zwarzyc) ostudzona mase.Blache wyłożyc znowu folią aluminiowa(mozna pominąć).Ułożyć herbatniki.Na herbatniki wyłożć krem.I na to herbatniki moczone w rumie.Posmarować lukrem(sok z połowy cytryny,kieliszek rumu i cukier puder ile zabierze.Lukier powinien być dość gęsty.