Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1234
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1321
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1234
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1321
Składniki
Ugotuj ryż na mleku, posłodź i ostudź. Podziel na dwie części. Do jednej wsyp kakao, do drugiej – skórkę. Foremki wyłóż folią aluminiową, nałóż warstwami ryż (raz ciemną, raz jasną warstwę). Schłodź. Truskawki zmiksuj z kefirem. Przed podaniem polej deser.
<strong>Karolina Bojaczuk z Łukowa</strong>Źródło: Takie jest życie