Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8169
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2793
Polecam.
Odsłon: 1404
Polecam.
Odsłon: 417
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8169
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2793
Polecam.
Odsłon: 1404
Polecam.
Odsłon: 417
Składniki
Ugotuj ryż na mleku, posłodź i ostudź. Podziel na dwie części. Do jednej wsyp kakao, do drugiej – skórkę. Foremki wyłóż folią aluminiową, nałóż warstwami ryż (raz ciemną, raz jasną warstwę). Schłodź. Truskawki zmiksuj z kefirem. Przed podaniem polej deser.
<strong>Karolina Bojaczuk z Łukowa</strong>Źródło: Takie jest życie