Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z cieciorką i grejpfrutem"
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7833
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 996
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13589
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7833
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 996
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13589
Składniki
• 10 min • dla 4 osób • cena ok. 18 zł
Grejpfruta umyj, obierz, wyfiletuj (pozbaw białych błon), pokrój na duże kawałki. Awokado i cebulę obierz, paprykę pozbaw gniazda nasiennego. Awokado pokrój w kostkę, cebulę w krążki, paprykę w paski. Wszystkie wymieszaj i przełóż do słoiczków (możesz je też układać warstwami). Skrop oliwą, octem balsamicznym i sokiem z cytryny.Źródło: Show