Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sałatka z cieciorką i grejpfrutem"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 423
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 423
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
• 10 min • dla 4 osób • cena ok. 18 zł
Grejpfruta umyj, obierz, wyfiletuj (pozbaw białych błon), pokrój na duże kawałki. Awokado i cebulę obierz, paprykę pozbaw gniazda nasiennego. Awokado pokrój w kostkę, cebulę w krążki, paprykę w paski. Wszystkie wymieszaj i przełóż do słoiczków (możesz je też układać warstwami). Skrop oliwą, octem balsamicznym i sokiem z cytryny.Źródło: Show