Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 3277 Ocena: 28022
Dodano: 09.01.2008
Odsłon: 14
3-4 os. | 60 min | łatwe | przystępne |
Kapustę oczyść, poszatkuj. Wymieszaj z pokrojoną cykorią oraz obraną i poszatkowaną cebulą. Łososia pokrój w paseczki. Dodaj do składników sałatki.
Strąk czerwonej papryki umyj, przekrój na pół. Usuń gniazdo nasienne. Miąższ pokrój w drobną kosteczkę. Dodaj do sałatki razem z osączonym z zalewy groszkiem. Połącz olej z sokiem z cytryny. Sos dopraw solą, pieprzem, cukrem i chili. Polej sałatkę.
porcji, czas ok. 25 min; porcja – 230 kcal, cena 2 zł.
Źródło: Świat kobiety
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)