Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wilgotne smaczne ciasto dla wielu osób
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 320
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 407
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 225
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 354
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 386
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 320
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 407
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 225
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 354
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 386
Składniki
oddzielić żółtka od białek.Żółtka utrzeć z połową cukru masłem zapachami,cukrem waniliowym,proszkiem do pieczenia.Dodać mąkę około połowy.Z białek ubić pianę dodając resztę cukru.Połączyć razem dodać resztę mąki skórkę z cytryny.Odstawić w chłodne miejsce.Kombiwar ustawić na 200 stopni nagrzać,wylewać partiami ciasto w ilości około pól litra.Kolejne warstwy zapiekać najpierw 150 stopni gdy zaczynają się rumieńić dajemy 200 stopni do zbrązowienia.