Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wilgotne smaczne ciasto dla wielu osób
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1413
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 203
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1413
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 203
Składniki
oddzielić żółtka od białek.Żółtka utrzeć z połową cukru masłem zapachami,cukrem waniliowym,proszkiem do pieczenia.Dodać mąkę około połowy.Z białek ubić pianę dodając resztę cukru.Połączyć razem dodać resztę mąki skórkę z cytryny.Odstawić w chłodne miejsce.Kombiwar ustawić na 200 stopni nagrzać,wylewać partiami ciasto w ilości około pól litra.Kolejne warstwy zapiekać najpierw 150 stopni gdy zaczynają się rumieńić dajemy 200 stopni do zbrązowienia.