Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wilgotne smaczne ciasto dla wielu osób
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19980
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 523
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 590
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7009
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244433
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19980
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 523
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 590
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7009
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244433
Składniki
oddzielić żółtka od białek.Żółtka utrzeć z połową cukru masłem zapachami,cukrem waniliowym,proszkiem do pieczenia.Dodać mąkę około połowy.Z białek ubić pianę dodając resztę cukru.Połączyć razem dodać resztę mąki skórkę z cytryny.Odstawić w chłodne miejsce.Kombiwar ustawić na 200 stopni nagrzać,wylewać partiami ciasto w ilości około pól litra.Kolejne warstwy zapiekać najpierw 150 stopni gdy zaczynają się rumieńić dajemy 200 stopni do zbrązowienia.