Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,tanie i szybkie do zrobienia.Przepraszam za galaretkę na wierzchu ale niestety zapomniałam o niej troche i za bardzo stężała sie w lodówce:(
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Ułożyc biszkopty na dnie tortownicy o sr.24cm a także po jej bokach.Masło utrzec na puch,dodac żółtka oraz cukier,energiczie mieszaąc połączyc z serkami rodzynkami i ubitą piana z białka.Jedno opakowanie galaretki rozpuścic w 3/4 szkl. wody i po ostudzeniu dodac do masy serowej.Wylac masę na biszkopty.(Uniosą sie niektóre w góre ale podczas tężenia masy można je docisnąc do spodu).Kiedy masa stężęje na wierzchu ułożyc plastry ananasów.Polac dwiema tężejącymi galaretkami.Smacznego:)