Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1-maslo 5-zoltek 1-kostka twarogu 2-galaretki cytrynowe 2 -galaretki wisniowe
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12740
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5723
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7200
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12740
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5723
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7200
Składniki
Upiec biszkopt wedlug wlasnego przepisu.
25dkg.twarogu(zmielic)-utrzec 1 maslo z 1 szkl.cukru pudru,dodajac po 1 zoltku,zmieszac z twarogiem dodac 2 tezejace galaretki cytrynowe.Wylozyc to mase na biszkopt.Na mase twarogowa wylozyc ubite bialka z 1/2 szkl.cukru i 2 -galaretki wisniowe rowniez tezejace.
Kolejnosc :: 1-biszkopt 2-masa twarogowa z galaretka cytr. 3-bialka ubite z galaretka wisniowa.