Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1-maslo 5-zoltek 1-kostka twarogu 2-galaretki cytrynowe 2 -galaretki wisniowe
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 788
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425091
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10718
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 788
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425091
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10718
Składniki
Upiec biszkopt wedlug wlasnego przepisu.
25dkg.twarogu(zmielic)-utrzec 1 maslo z 1 szkl.cukru pudru,dodajac po 1 zoltku,zmieszac z twarogiem dodac 2 tezejace galaretki cytrynowe.Wylozyc to mase na biszkopt.Na mase twarogowa wylozyc ubite bialka z 1/2 szkl.cukru i 2 -galaretki wisniowe rowniez tezejace.
Kolejnosc :: 1-biszkopt 2-masa twarogowa z galaretka cytr. 3-bialka ubite z galaretka wisniowa.