Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3847
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1328
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3847
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1328
Składniki
Ciasto: Zagnieść ciasto, dokładnie połączyć składniki. Wyłożyć na brytfanę rozkładając ciasto na wysokość 2cm po brzegach brytfany. Ser: Cukier, żółtka, budyń utrzeć mikserem, dodać ser. Po dokładnym zmiksowaniu dodać mleko. Wlać masę (jest rzadka!) na ciasto, wstawić do piekarnika i piec w temp 200 stopni około30min. Z pozostałych białek ubić pianę, dodać 5 łyżek cukru, 2 łyzki wiórków kokosowych. Ostrożnie wyjąć ciasto z piekarnika, Wyłozyć na nie pianę i piec około 10 min. Gorący sernik posypać czekoladą. Nie kroić na ciepło!