Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 176
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 90
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 176
Składniki
Zagniatam składniki kruchego ciasta i schładzam
Wylepiam nim spod wyłożonej pergaminem blachy
Przygotowuję masę;miksuje twaróg z cukrem,budyniem,żółtkami,masłem,dodaje rodzynki
Rozsmarowuje na cieście
Układam brzoskwine
Piekę 50 minut w 180 stopni
Przygotowuje bezę:białka ubijam z cukrem i szczyptą soli
Rozsmarowuje na serniku i piekę,aż piana ładnie sie zrumieni
Smacznego!!!!