Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Z mąki,masła,jajek+żółtka,cukier ,proszek i śmietany zagnieść kruche ciasto.Wyłożyć na tortownice(boki też)następnie ułożyć odsączone brzoskwinie przekrojone na ćwiartki.Zmielony ser,cukier żółtka+sok z pomarańczy miksujemy dodać budyń następnie dodać ubita piane(z 5 białek ,białka 2 zostały z kruchego ciasta).Delikatnie wymieszać i wyłożyć na brzoskwinie.Piec ok 1godz160st