Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Sernik z kokosową kruszonką"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1461
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1637
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1461
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1637
Składniki
ok. 45 min; PIECZENIE: ok. 60 min; PEŁNY KOSZT: ok. 16 ZŁ
Z podanych składników zagnieć ciasto i włóż do zamrażarki na 15 min. Foremkę wyłóż papierem do pieczenia, wylep ciastem (także boki) i zapiecz.
Żółtka utrzyj z cukrem, cukrem waniliowym i margaryną, dodaj ser, budyń i mąkę ziemniaczaną. Na końcu dodaj pianę z białek, jagody i delikatnie wymieszaj. Masę wyłóż równo na ciasto.
Z podanych składników zagnieć kruszonkę i posyp nią masę serową. Piecz przez około godzinę w temperaturze 180°C.
<strong>Bogumiła Rybkowska z Nowej Wsi</strong>Źródło: Świat kobiety