Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2957
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8886
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2957
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8886
Składniki
1/ ZAGOTOWAĆ 1 SZKL.CUKRU,1 KOSTKĘ MARG.,WODĘ,KAKAO,ALKOCHOL.GOTOWAĆ PRZEZ 2 MINUTY POCZYM ODLAĆ NIEPEŁNĄ SZKLANKĘ NA POLEWĘ.WYSTUDZIĆ.POCZYM DODAĆ 2 SZKL. MĄKI,4 ŻÓŁTKA,PROSZEK DO PIECZENIA I WYMIESZAĆ DOKŁADNIE. 2/WYMIESZAĆ TWARÓG,4 ŻÓŁTKA 1/2SZKL. CUKRU,1/2 KOSTKI MIĘKIEGO MASŁA, 1 BUDYŃ I DOKŁADNIE WYMIESZAĆ 3/Z BIAŁEK UBIĆ PIANĘ POŁOWĘ DODAĆ DO CIASTA CIEMNEGO I WYMIESZAĆ A DRUGĄ DO BIAŁEGO WYMIESZAĆ.4/UKŁADAĆ NA WYSMAROWANĄ BLACHĘ WEDŁUG UPODOBANIA NA PRZEMIAN