Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i smaczny sernik na każdą okazję:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Składniki
Ciasto zagnieść i wyłożyć na spód blaszki.
Twaróg wymieszać z pozostałymi składnikami,upiec.
Na 15 min. przed wyjęciem z pieca ubić na sztywno pozostałe 3 białka powoli dodając 1/2 szklanki cukru.
Pianę wylać na zarumieniony ser i dopiec około 15 min.
Wyjąć z pieca.
Podawać z owocami.Smacznego!:)