Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Serowe babeczki"
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 784
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 915
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2814
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Woźniak z Rzeszowa
Z ciasta wytnij kółka, wylep nim foremki. Do masy makowej dodaj jajko i do wyboru: czekoladę, migdały, rodzynki, włóż do foremek. Twaróg wymieszaj ze śmietaną, jajkiem i cukrem (do smaku), nałóż na masę makową.
Resztą ciasta nakryj wierzch babeczek. Posmaruj je roztrzepanym jajkiem. Piecz około 30 min w temp. 180°C.
Smaczne, szybkie, łatwe.
Porcje 10 45 min Cena 1,40 zł Kalorie 390Źródło: Bella Relaks