Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skubaniec jest ciastem kruchym i bardzo smakowitym.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20075
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20075
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Mąkę z margaryną posiekać nożem dodać śmietanę, proszek do pieczenia, cukier puder i żółtka. Ciasto zagnieść jak na makaron, podzielić na dwie części, do jednej części dodać kakao- zagnieść i wstawić do lodówki. Drugą część wyłożyć na blachę, ułożyć owoce, polać na sztywno ubitą pianą z 5 białek+ 2 łyżki cukru. Na wierzch poskubać ciasto kakaowe wyciągnięte z lodówki.
Piec w temp. 180 st.C ok. 40minut.