Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śledzie z żurawiną i miodem"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2430
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7584
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 208
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2430
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 530
Składniki
Miód rozpuść w 1/3 szkl. ciepłej wody, dodaj żurawinę. Odkrój 3 plasterki cytryny, z reszty wyciśnij sok. Wlej go do miodu. Plasterki potnij na ćwiartki.
Jabłka pokrój w kostkę, śledzie na kawałki, a cebulę w talarki. Koperek posiekaj. Wszystko zmieszaj z kawałkami cytryny. Dodaj odcedzoną żurawinę. Zalej olejem z pieprzem. Odstaw na całą noc.Źródło: Naj