Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Słodkie pieczareczki"
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 21
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 136
Świąteczne smaki.
Odsłon: 112
Schab faszerowany to już w pewnym sensie tradycyjne mięsko na świątecznym sto...
Odsłon: 21
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 136
Świąteczne smaki.
Odsłon: 112
Składniki
Mąkę ziemniaczaną i tortową, jajko, margarynę, sodę i cukier puder wyrób.
Z ciasta uformuj kulki o średnicy około 3 cm. Gwint butelki obtocz w kakao. Każdą kulkę delikatnie nadziej na gwint butelki.
Grzybki ułóż na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce do góry „nóżkami”. Piecz ok. 15 min w 180°C.
<strong>Przepis przysłała Jadwiga Kwiek z Faściszowej.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie