Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śmietankowa terrina"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1030
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 121
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1030
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 121
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Owoce umyj, oczyść, osusz. Duże truskawki pokrój na małe kawałki.
2. Śmietanę ubij z cukrem pudrem. Żelatynę rozpuść w kilku łyżkach wody. Wymieszaj z sokiem z cytryny. Kiedy ostygnie, połącz ze śmietaną oraz owocami.
Formę wyłóż folią aluminiową tak, by boki zwisały. Wlej masę, nakryj folią. Wstaw na noc do lo dówki. Przed podaniem, udekoruj.
Porcje 6 Przygot. 40 min Cena 1,30 zł Kalorie 320Źródło: Bella Relaks