Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śmietankowa terrina"
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, gotowe w godzinę. Wilgotne i...
Odsłon: 140
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami
Odsłon: 648
klasyczne danie z przepisu babci - tanie, proste i szybkie
Odsłon: 148
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, gotowe w godzinę. Wilgotne i...
Odsłon: 140
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami
Odsłon: 648
klasyczne danie z przepisu babci - tanie, proste i szybkie
Odsłon: 148
Składniki
Owoce umyj, oczyść, osusz. Duże truskawki pokrój na małe kawałki.
2. Śmietanę ubij z cukrem pudrem. Żelatynę rozpuść w kilku łyżkach wody. Wymieszaj z sokiem z cytryny. Kiedy ostygnie, połącz ze śmietaną oraz owocami.
Formę wyłóż folią aluminiową tak, by boki zwisały. Wlej masę, nakryj folią. Wstaw na noc do lo dówki. Przed podaniem, udekoruj.
Porcje 6 Przygot. 40 min Cena 1,30 zł Kalorie 320Źródło: Bella Relaks