Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śmietankowa terrina"
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 572
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2800
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1671
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14531
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 572
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2800
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 922
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1671
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14531
Składniki
Owoce umyj, oczyść, osusz. Duże truskawki pokrój na małe kawałki.
2. Śmietanę ubij z cukrem pudrem. Żelatynę rozpuść w kilku łyżkach wody. Wymieszaj z sokiem z cytryny. Kiedy ostygnie, połącz ze śmietaną oraz owocami.
Formę wyłóż folią aluminiową tak, by boki zwisały. Wlej masę, nakryj folią. Wstaw na noc do lo dówki. Przed podaniem, udekoruj.
Porcje 6 Przygot. 40 min Cena 1,30 zł Kalorie 320Źródło: Bella Relaks