Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Przygotować galaretki czyli każdą rozpuścić w szklance gorącej wody i wylać na płaskie talerze. Wstawić do lodówki. Gdy stężeją pokroić w paski lub kostke.
Śmietane zmiksować z cukrem.
Rozpuścić żelatynę w gorącym mleku i dodać do śmietany. wszystko razem zmiksować.
Mase śmietanową połączyć z galaretkami poczym przelać do tortownicy i wstawić do lodówki.
Gdy masa stężeje zalać wierzch galaretką.