Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4553
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4553
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
Przygotować galaretki czyli każdą rozpuścić w szklance gorącej wody i wylać na płaskie talerze. Wstawić do lodówki. Gdy stężeją pokroić w paski lub kostke.
Śmietane zmiksować z cukrem.
Rozpuścić żelatynę w gorącym mleku i dodać do śmietany. wszystko razem zmiksować.
Mase śmietanową połączyć z galaretkami poczym przelać do tortownicy i wstawić do lodówki.
Gdy masa stężeje zalać wierzch galaretką.