Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto na każdą okazję...Długo utrzymuje świeżość.
Śledzie ze śliwkami to jedno z tych dań, które od razu kojarzą nam się z Boży...
Odsłon: 91
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 61
Fasola z dynią i wędzonką jest daniem idealnym na ciemny, ponury listopad. Ar...
Odsłon: 45
Przepis na Sałatkę Cezar z oryginalnym sosem na bazie żółtka z dodatkiem anch...
Odsłon: 40
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1735
Śledzie ze śliwkami to jedno z tych dań, które od razu kojarzą nam się z Boży...
Odsłon: 91
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 61
Fasola z dynią i wędzonką jest daniem idealnym na ciemny, ponury listopad. Ar...
Odsłon: 45
Przepis na Sałatkę Cezar z oryginalnym sosem na bazie żółtka z dodatkiem anch...
Odsłon: 40
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1735
Składniki
mąka+ margaryna+ jajka+ cukier+ soda- wyrobić ciasto. Podzielić na 2 części. Do pierwszej dodać 1 łyżkę miodu(wyrobić).Wlepić w blaszkę. Drugą część schłodzić w zamrażalniku. Na ciasto z miodem wyłożyć dżem.Na dzem- masę orzechową gorącą. MASA ORZECHOWA: 1/2 margaryny, 1/2 szkl. cukru, 2 łyżki miodu- rozgrzać w rondelku, dodać orzechy. Na to starkować ciasto z zamrażalnika. Piec 45min.