Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ciasto na każdą okazję...Długo utrzymuje świeżość.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6016
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6016
        
        Składniki
mąka+ margaryna+ jajka+ cukier+ soda- wyrobić ciasto. Podzielić na 2 części. Do pierwszej dodać 1 łyżkę miodu(wyrobić).Wlepić w blaszkę. Drugą część schłodzić w zamrażalniku. Na ciasto z miodem wyłożyć dżem.Na dzem- masę orzechową gorącą. MASA ORZECHOWA: 1/2 margaryny, 1/2 szkl. cukru, 2 łyżki miodu- rozgrzać w rondelku, dodać orzechy. Na to starkować ciasto z zamrażalnika. Piec 45min.