Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SORBETY SĄ ŚWIETNE NA UPAŁY I GORĄCE DNI, SCHŁADZAJĄ ORGANIZM, OWOCE SĄ ZDROWE I NIE TUCZĄ TAK JAK LODY,
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
NA KAŻDĄ OSOBĘ PRZEZNACZAMY PO 1 SZTUCE KIWI I JABŁKA KIWI I JABŁKA OBRAĆ KIWI ZMIKSOWAĆ JABŁKA POTRZEĆ JAK NAJDROBNIEJ WSZYSTKO WYMIESZAĆ I GOTOWE
PODZIELIĆ TO POJEMNICZKÓW I ZAMROZIĆ MOŻNA DO SPAKU DOLAĆ SOKU np. z malin, pomarańczy itp A Z PRZYPRAW wanilie lub cynamon można tez dać cukru lub miodu jak kto woli na słodko