Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Świętokrzyski biały barszcz"
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 80
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1183
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 451
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15471
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 80
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1183
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 451
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15471
Składniki
Białe kiełbasy podsmażamy na patelni. Jajka gotujemy na twardo i kroimy na ćwiartki. Boczek kroimy w kostkę.
Na patelni szklimy pokrojoną w kostkę cebulę, następnie dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i boczek. Smażymy, aż boczek się zarumieni.
Do gotującej się wody wrzucamy białe kiełbasy, podsmażoną cebulę i boczek oraz plasterki szynki. Przyprawiamy do smaku octem, solą i pieprzem. Całość gotujemy 10 minut.
Śmietanę mieszamy z mąką, rozprowadzamy kilkoma łyżkami gorącego barszczu, wlewamy do zupy, chwilę gotujemy. Podajemy z jajkami.
<strong>Przepis nadesłała Kasia Cukier</strong>Źródło: Rewia