Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szampańskie galaretki"
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 370
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 92
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1683
Cytrynowy krem do tortu na bazie jajek z masłem i soku z cytryny jest bardzo...
Odsłon: 370
W dzisiejszym wpisie podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem na aromatyc...
Odsłon: 92
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 1683
Składniki
Galaretkę rozpuść w półtorej szklanki gorącej wody. Dokładnie wymieszaj. Wlej wino musujące, delikatnie zamieszaj.
Do pucharków włóż po łyżce wiśni (te z kompotu osącz, mrożonych nie musisz rozmrażać). Zalej ciepłą galaretką. Odstaw w chłodne miejsce do stężenia.
Czas przygotowania: 10 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 1,40 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie