Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szampańskie galaretki"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7668
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 242
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2671
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 552
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7668
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 242
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2671
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 552
Składniki
Galaretkę rozpuść w półtorej szklanki gorącej wody. Dokładnie wymieszaj. Wlej wino musujące, delikatnie zamieszaj.
Do pucharków włóż po łyżce wiśni (te z kompotu osącz, mrożonych nie musisz rozmrażać). Zalej ciepłą galaretką. Odstaw w chłodne miejsce do stężenia.
Czas przygotowania: 10 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 1,40 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie