Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szampańskie galaretki"
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2906
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154588
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 383
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 2906
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154588
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 991
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 383
Składniki
Galaretkę rozpuść w półtorej szklanki gorącej wody. Dokładnie wymieszaj. Wlej wino musujące, delikatnie zamieszaj.
Do pucharków włóż po łyżce wiśni (te z kompotu osącz, mrożonych nie musisz rozmrażać). Zalej ciepłą galaretką. Odstaw w chłodne miejsce do stężenia.
Czas przygotowania: 10 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 1,40 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie