Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nie mam czasu na ciasto drożdżowe i pączki, a dzieciaki marudzą mamooooo...daj coś słodkiego, to robię TO!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2670
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1120
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2670
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1120
Składniki
Wszystko razem wymieszać. Smalec bądź olej do smażenia w wysokich temperaturach podgrzać w garnku. Nakładać na głęboki tłuszcz łyżeczkami, aby powstały okrągłe kulki. Po odsączeniu z tłuszczu - przełożyć na osobny talerz i posypać cukrem pudrem.