Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik z owocami, łatwy szybki i niedrogi, idealny na lato
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8373
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8373
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 489
Składniki
Zmiksować 12 dag malin z torebką cukru waniliowego. Twaróg utrzeć z serkiem mascarpone, cukrem, przecierem malinowym i resztą cukru waniliowego. Biszkopt pokroić na 2 placki, spód cienko posmarować kremem i ułożyć na nim połówki obranych brzoskwiń. Na owocach rozłożyć połowę kremu, przykryć drugim plackiem, posypać malinami. Cały tort posmarować resztą kremu, boki posypać migdałami. Udekorować.