Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik z owocami, łatwy szybki i niedrogi, idealny na lato
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 768
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 575
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113048
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 768
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 575
Składniki
Zmiksować 12 dag malin z torebką cukru waniliowego. Twaróg utrzeć z serkiem mascarpone, cukrem, przecierem malinowym i resztą cukru waniliowego. Biszkopt pokroić na 2 placki, spód cienko posmarować kremem i ułożyć na nim połówki obranych brzoskwiń. Na owocach rozłożyć połowę kremu, przykryć drugim plackiem, posypać malinami. Cały tort posmarować resztą kremu, boki posypać migdałami. Udekorować.