Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo pyszne ciacho.rozplywacsie w ustach.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
mąke polączyc z proszkem do pieczenia ,margaryna,dodac cuker i dodac żultka.wszystko zamieszac.tiasto podielic na 3 częsci.rozwalkowac każdyj .ulożyc na bliaszce posmarowanej tluszczem i posypanyj mąka.na wierch wylożyc1/3 częsci piany.
bialka ubic z 1szkl cukier-puder na sztywno dodac pokruszoni orzechy dokladnie wymieszac lyżka. piec 180C-20min.ukladamy;pliacek,krem kajmakowy,pliacek krem i pliacek.wszystko dociskamy i shladzamy.SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!