Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tort bezowy z polewą"
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1314
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1099
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1314
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1099
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Składniki
Biszkopt posmaruj dżemem lub nutellą. Śmietanę schłodź i ubij na sztywno z cukrem waniliowym. Pod koniec ubijania syp porcjami cukier puder. Następnie wymieszaj śmietanę z serkiem mascarpone i utrzyj.
Na posmarowany biszkopt ułóż bezy, na wierzch masę serową i tak do wyczerpania składników (na wierzchu bezy). Tort można polać musem owocowym lub stopioną czekoladą.
Porcje 12 Przygot. 40 min Cena 2,20 zł Kalorie 450Źródło: Bella Relaks