Do góry

Desery Przepis na:

TORT TRUSKAWKA

TORT TRUSKAWKA

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 87

Dodano:

Odsłon: 1960

TORCIK WIELOWARSTWOWY ZE ŚWIEŻYCH TRUSKAWEK UFORMOWANY W KSZTAŁCIE TRUSKAWKI

Składniki

  • MĄKA PSZENNA , CUKIER PUDER, CUK. WANILIOWY , ŚWIEŻE , LUB MROŻONE TRUEKAWKI , KW. CYTRYN. , ŚMIETANA KREMÓEKA 30 % , ŻELATYNA
> 6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
TORT TRUSKAWKA

Przygotowanie

  1. Wykonanie jak przy torcie " NIEZWYKŁY TORT "

  2. UPIEC BISZKOPTY W DWÓCH TORTOWNICACH 1/ 16 cm. średn. 2/ 20 cm średn. przełożyć 5 warstw , jedna na drugiej i wykroić z tego stożek w kształcie truskawki . Obłożyć zakolorowaną bitą śmietaną / sok z truskawki ,lub barwnik spożywczy / reszta dekoracji według własnego pomysłu

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń