Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4551
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1169
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4551
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1169
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
3 galaretki cytrynowe rozpuść w 5 szkl. wody gorącej, przelej do okrągłej formy ( u mnie silikonowa).
Wrzuć owoce jakie masz ( dziś miałam jagody i poziomki )
Pozostaw do zastudzenia.
Jak zgęstnieje wyłóż na talerz do tortu.
Ubij zwykłą śmietanę lub śnieżkę , ubierz górę tortu
Posyp granatem, i na środku mięta. Gotowe. Smacznego !!!