Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8536
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8536
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
3 galaretki cytrynowe rozpuść w 5 szkl. wody gorącej, przelej do okrągłej formy ( u mnie silikonowa).
Wrzuć owoce jakie masz ( dziś miałam jagody i poziomki )
Pozostaw do zastudzenia.
Jak zgęstnieje wyłóż na talerz do tortu.
Ubij zwykłą śmietanę lub śnieżkę , ubierz górę tortu
Posyp granatem, i na środku mięta. Gotowe. Smacznego !!!