Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 438
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5469
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1079
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 425
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1135
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 44
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 438
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5469
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1079
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 425
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1135
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 44
Składniki
3 galaretki cytrynowe rozpuść w 5 szkl. wody gorącej, przelej do okrągłej formy ( u mnie silikonowa).
Wrzuć owoce jakie masz ( dziś miałam jagody i poziomki )
Pozostaw do zastudzenia.
Jak zgęstnieje wyłóż na talerz do tortu.
Ubij zwykłą śmietanę lub śnieżkę , ubierz górę tortu
Posyp granatem, i na środku mięta. Gotowe. Smacznego !!!