Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 278
Polecam.
Odsłon: 753
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36292
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 425
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 278
Polecam.
Odsłon: 753
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36292
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 425
Składniki
3 galaretki cytrynowe rozpuść w 5 szkl. wody gorącej, przelej do okrągłej formy ( u mnie silikonowa).
Wrzuć owoce jakie masz ( dziś miałam jagody i poziomki )
Pozostaw do zastudzenia.
Jak zgęstnieje wyłóż na talerz do tortu.
Ubij zwykłą śmietanę lub śnieżkę , ubierz górę tortu
Posyp granatem, i na środku mięta. Gotowe. Smacznego !!!