Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Kremówka+cukier+ rozpuszczona w wodzie żelatyna - połaczyć razem, dokładnie wymieszać i pozostawić aż zgęstnieje.Można doprawić do smaku cytryną. Dna tortownicy wyłozyć papierem pergaminowym , ułożyć biszkopty, na wierzch wylać stężała śmietanę.Ułożyć owoce. Wszystko zalać galaretką (owoce i galaretka - takie jak lubimy)