Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31002
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5376
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31002
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3676
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5376
Składniki
Kremówka+cukier+ rozpuszczona w wodzie żelatyna - połaczyć razem, dokładnie wymieszać i pozostawić aż zgęstnieje.Można doprawić do smaku cytryną. Dna tortownicy wyłozyć papierem pergaminowym , ułożyć biszkopty, na wierzch wylać stężała śmietanę.Ułożyć owoce. Wszystko zalać galaretką (owoce i galaretka - takie jak lubimy)