Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2623
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 223
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 233
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2623
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 223
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 233
Składniki
5 dag masła roztopić na patelni i dodać wiórki kokosowe. Zrumienić je i ostudzić. Pozostałe masło zmiksować z cukrem pudrem, Nutellą i mlekiem w proszku. Na koniec dodać zrumienione wiórki kokosowe i wymieszać.
Z gotowej masy formować kulki wielkości orzecha włoskiego i obtoczyć w wiórkach kokosowych. Schłodzić w lodówce. Z podanych składników wychodzi około 27 trufelków kokosowych.