Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne trufle orzechowo-kakaowe. Proste i niedrogie w wykonaniu.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Herbatniki pokruszyć wałkiem na dość drobne kawałki. 1/2 opakowania pokruszyć na drobno i odsypać do małej miseczki. Masło utrzeć z cukrem, dodać rum i herbatniki. Draże rozdrobnić wałkiem i dodać do reszty składników. Dosypać 2 łyżki kakao i wszystko wymieszać Do miseczki z herbatnikami dosypać jedną łyżkę kakao.
W rękach formować nieduże kulki i obtaczać w ciastkach i kakao. Włożyć do lodówki na 2-3 godziny. Smacznego.