Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne trufle orzechowo-kakaowe. Proste i niedrogie w wykonaniu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7612
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 220
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2504
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7612
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 220
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2504
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Herbatniki pokruszyć wałkiem na dość drobne kawałki. 1/2 opakowania pokruszyć na drobno i odsypać do małej miseczki. Masło utrzeć z cukrem, dodać rum i herbatniki. Draże rozdrobnić wałkiem i dodać do reszty składników. Dosypać 2 łyżki kakao i wszystko wymieszać Do miseczki z herbatnikami dosypać jedną łyżkę kakao.
W rękach formować nieduże kulki i obtaczać w ciastkach i kakao. Włożyć do lodówki na 2-3 godziny. Smacznego.