Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1961
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1961
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2640
Składniki
mleko z cukrem zagotować i pozostawić do wystygnięcia.mąkę zrumienić na suchej patelni ostudzić i przesiać.masło utrzeć i stopniowo na przemian dodawać wszystkie składniki.kiedy się połączą w jednolitą masę wstawić na pół godziny do lodówki po tym czacie formować kulki wielkości orzecha i obtaczać w orzechach migdałach lub wiórkach.SMACZNEGO!!!