Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybkie, nieskomplikowane i niedrogie, pyszne i orzeźwiające
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
PORCJA NA DUŻĄ BLASZKĘ tzw"sernikową" . Jabłka uprażyć (te ze słoika tylko dobrze podgrzać),do gorących wsypać galaretki, dobrze wymieszać, odstawić, w tym czasie na blaszce ułożyć warstwę herbatników
Na herbatniki wyłożyć jabłka i kolejną warstwę herbatników
Przygotować w/g opisu na opakowaniu masę toffi, wyłożyć na herbatniki , posypać posiekanymi orzechami i ułożyć ostatnią warstwę herbatników.
Przygotować masę waniliową w/g przepisu na opakowaniu, wyłożyć na herbatniki i posypać startą czekoladą, wstawić na 2-3 godziny do lodówki a później słodkiego smacznego!!!