Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybkie, nieskomplikowane i niedrogie, pyszne i orzeźwiające
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1640
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1433
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1550
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1640
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1412
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1433
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1550
Składniki
PORCJA NA DUŻĄ BLASZKĘ tzw"sernikową" . Jabłka uprażyć (te ze słoika tylko dobrze podgrzać),do gorących wsypać galaretki, dobrze wymieszać, odstawić, w tym czasie na blaszce ułożyć warstwę herbatników
Na herbatniki wyłożyć jabłka i kolejną warstwę herbatników
Przygotować w/g opisu na opakowaniu masę toffi, wyłożyć na herbatniki , posypać posiekanymi orzechami i ułożyć ostatnią warstwę herbatników.
Przygotować masę waniliową w/g przepisu na opakowaniu, wyłożyć na herbatniki i posypać startą czekoladą, wstawić na 2-3 godziny do lodówki a później słodkiego smacznego!!!