Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wieniec kremowy"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ciasto: utrzyj margarynę z cukrem, dodaj resztę składników. Upiecz i ostudź.
Krem: ugotuj budyń z cukrem. Ostudź, utrzyj z masłem. Przekrój ciasto na pół, posmaruj dżemem i 1/4 kremu. Nakryj.
Wierzch posmaruj kremem, posyp płatkami.
<strong>Elżbieta Pawelec z Elbląga</strong>Źródło: Takie jest życie