Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wieniec kremowy"
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 135
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13318
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2625
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3779
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 135
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13318
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2625
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3779
Składniki
Ciasto: utrzyj margarynę z cukrem, dodaj resztę składników. Upiecz i ostudź.
Krem: ugotuj budyń z cukrem. Ostudź, utrzyj z masłem. Przekrój ciasto na pół, posmaruj dżemem i 1/4 kremu. Nakryj.
Wierzch posmaruj kremem, posyp płatkami.
<strong>Elżbieta Pawelec z Elbląga</strong>Źródło: Takie jest życie