Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Wieniec kremowy"
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek....
Odsłon: 66
Właściwa nazwa to Boeuf Stroganow;) Prefereuję lżejszą wersję bez mąki i lakt...
Odsłon: 84
Taki prosty , szybki i smaczny zestaw proponuje na pyszny , obfity obiadek....
Odsłon: 66
Właściwa nazwa to Boeuf Stroganow;) Prefereuję lżejszą wersję bez mąki i lakt...
Odsłon: 84
Składniki
Ciasto: utrzyj margarynę z cukrem, dodaj resztę składników. Upiecz i ostudź.
Krem: ugotuj budyń z cukrem. Ostudź, utrzyj z masłem. Przekrój ciasto na pół, posmaruj dżemem i 1/4 kremu. Nakryj.
Wierzch posmaruj kremem, posyp płatkami.
<strong>Elżbieta Pawelec z Elbląga</strong>Źródło: Takie jest życie