Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4925
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4925
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Składniki
Ciasto: Z 2 jajek, mąki, sody, 1 op. cukru waniliowego, 1 szkl cukru i 1 puszki ananasów pokrojonych w kostkę i sok z tych ananasów upiec ciasto . Piec ok. 30 minut.
Masa: Twaróg utrzeć z margaryną Kasią i 1 op. cukru waniliowego. Wyłożyć na gorący placek. Posypać orzechami.
Polewa: Margarynę rozpuścić, nie gotować!!! Dodać cukier i serek mieszając do rozpuszczenia się składników. Polać goracą polewą ciasto.