Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Ciasto: Z 2 jajek, mąki, sody, 1 op. cukru waniliowego, 1 szkl cukru i 1 puszki ananasów pokrojonych w kostkę i sok z tych ananasów upiec ciasto . Piec ok. 30 minut.
Masa: Twaróg utrzeć z margaryną Kasią i 1 op. cukru waniliowego. Wyłożyć na gorący placek. Posypać orzechami.
Polewa: Margarynę rozpuścić, nie gotować!!! Dodać cukier i serek mieszając do rozpuszczenia się składników. Polać goracą polewą ciasto.