Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16880
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 326
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 850
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24119
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16880
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 326
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 850
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24119
Składniki
Ciasto: Z 2 jajek, mąki, sody, 1 op. cukru waniliowego, 1 szkl cukru i 1 puszki ananasów pokrojonych w kostkę i sok z tych ananasów upiec ciasto . Piec ok. 30 minut.
Masa: Twaróg utrzeć z margaryną Kasią i 1 op. cukru waniliowego. Wyłożyć na gorący placek. Posypać orzechami.
Polewa: Margarynę rozpuścić, nie gotować!!! Dodać cukier i serek mieszając do rozpuszczenia się składników. Polać goracą polewą ciasto.