Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe w przyrządzeniu, mało kalorii i pachnie latem!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
Nagrzać piekarnik do 180 stopni. Do mąki dodać sól, cukier, lekko ubite jaja i mleko. Zmiksować.
Wiśnie ułożyć na dnie natłuszczonej i wysypanej odrobiną cukru blachy lub naczynia żaroodpornego. Zalać ciastem i piec 35-40 minut. Gotowe ciasto odwrócić, aby owoce były na wierzchu, posypać cukrem pudrem