Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4992
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13490
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7587
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4992
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13490
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7587
Składniki
Biszkopt: Jajka ubić z cukrem, następnie dodać ocet i żółtka, wszystko razem miksować i na końcu dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i delikatnie wymieszać. Piec ok 30 min. w temp. 180 stopni.
Masa: Galaretki rozrobić każdą w szklance wody, ubić mleko tak aby podwoiło swoją objętość i po 1/3 masy dodać do galaretek i wymieszać. Wylać na ciasto