Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25868
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3023
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25868
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3023
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Składniki
Biszkopt: Jajka ubić z cukrem, następnie dodać ocet i żółtka, wszystko razem miksować i na końcu dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i delikatnie wymieszać. Piec ok 30 min. w temp. 180 stopni.
Masa: Galaretki rozrobić każdą w szklance wody, ubić mleko tak aby podwoiło swoją objętość i po 1/3 masy dodać do galaretek i wymieszać. Wylać na ciasto