Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny sernik ! Polecam i życzę smacznego ! :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7897
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3134
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Twaróg, olej, mleko, budyń, sok z cytryny i ¾ szklanki cukru zmiksować. Z mąki, margaryny, żółtek, proszku do pieczenia, ½ szklanki cukru i cukru waniliowego zagnieść ciasto. Na prostokątną blachę o wymiarach 25 na 36 cm najpierw wykładamy ciasto, potem zmiksowany twaróg wymieszany z pokrojonymi w kostkę brzoskwiniami. Piec około 40-45 minut w temperaturze 160-170 °C. Na 15 minut przed końcem pieczenia ubić pianę z 3 białek i ½ szklanki cukru i wyłożyć ją na ciasto. Smacznego