Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2611
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 745
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2611
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 745
Składniki
Z mąki,1 szklanki cukru,4 żółtek,pół kostki margaryny,proszku do pieczenia i śmietany zagnieść ciasto.Rozciągnąć na dużej blaszce i upiec na złoty kolor.
Jabłka utrzeć i usmażyć.Pod koniec dodać pół kostki margaryny i trochę cukru.Na gorące ciasto położyć ciepłe jabłka, na to pianę ubitą z 4 białek i pół szklanki cukru.
Całość wstawić do piekarnika i zapiec 10 minut.Następnie odstawić w zimne miejsce