Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9525
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1096
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4427
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 170
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20790
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9525
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1096
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4427
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 170
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20790
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę. Smażymy na maśle. Dodajemy cebulę. Dusimy kilka minut.
Dodajemy ananasy z sokiem i przepłukaną w zimnej wodzie fasolę , koncentrat pomidorowy, wlewamy bulion, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotujemy około 10 min. Na koniec wsypujemy bazylię.
Podajemy z białym pieczywem.SMACZNEGO.