Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 897
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4529
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1149
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 514
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 897
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4529
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1149
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 514
Składniki
Seler(y) potarkować na tarce jarzynowej o grubych oczkach,cebulę pokroić w piórka. Wrzucać do garnka i zalać szklanką wody,dodać vegety.Gotować 1 godz.,dodać kostki rosołowe,przestudzić.Margarynę utrzeć z żółtkami,dodać masę selerową,szklankę bułki tartej,przyprawić do smaku.Na końcu dodać ubitą pianę,wymieszać.Masę wlać do wysmarowanej i wysypanej bułką tartą blaszki i piec 1 godz. w temp.180 C.Po upieczeniu zostawić do wystygnięcia.