Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15916
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15916
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Składniki
Seler(y) potarkować na tarce jarzynowej o grubych oczkach,cebulę pokroić w piórka. Wrzucać do garnka i zalać szklanką wody,dodać vegety.Gotować 1 godz.,dodać kostki rosołowe,przestudzić.Margarynę utrzeć z żółtkami,dodać masę selerową,szklankę bułki tartej,przyprawić do smaku.Na końcu dodać ubitą pianę,wymieszać.Masę wlać do wysmarowanej i wysypanej bułką tartą blaszki i piec 1 godz. w temp.180 C.Po upieczeniu zostawić do wystygnięcia.