Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inny smak fasolki wekowanej
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1481
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 571
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1481
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 571
Składniki
fasolkę ugotować na pół twardo. do średniego słoika wkładamy fasolkę,5-pasków papryki,5 kostek pomidora,1-ząbek czosnek, ziele angielskie,liść laurowy ,łyżka oliwy...zalewamy zalewą pasteryzacja 10-minut od zagotowania . Smacznego!