Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kiełbasa z pieczarkami"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2004
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 63
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2004
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 63
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 172
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 161
Składniki
Groszek osącz. Cebulę obierz, pokrój w plasterki, smaż 2 minuty na oleju. Pieczarki oczyść, potnij w plasterki. Dodaj do cebuli. Smaż, aż grzyby staną się miękkie (ok. 5 minut). Oprósz solą oraz pieprzem. Wymieszaj z groszkiem, natką i śmietaną. Zagotuj.
Na oddzielnej patelni obsmaż na oleju kiełbaski. Pod koniec ukośnie je ponacinaj.
Gotowy sos pieczarkowo-groszkowy wyłóż na półmisek. Ułóż na nim białą kiełbasę.Źródło: Naj