Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak jesień obowiązkowo musi być dynia. A czemu znów miała by być zupa. Zróbmy coś innego - pasztet. Zdrowy, nie za ciężki i wzmacniający przed jesiennym spacerem do bajecznie kolorowego parku.
Wszystkim, którzy uwielbiają smażone ciasta, polecam zastosowanie tego przepi...
Odsłon: 5617
Buraki czerwone na ciepło to bardzo zdrowy i pożywny dodatek do mięs .
Odsłon: 2839
Duszone z cebulą plastry szynki, podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 34
Pyszna i prosta sałatka brokułowa z jajkiem idealna na wielkanocny stół oraz...
Odsłon: 755
Proste danie w stylu włoskim -garść makaronu, niewiele mięsa mielonego, odrob...
Odsłon: 278
Duszone z cebulą plastry szynki, podane z ziemniakami i buraczkami.
Odsłon: 34
Pyszna i prosta sałatka brokułowa z jajkiem idealna na wielkanocny stół oraz...
Odsłon: 755
Proste danie w stylu włoskim -garść makaronu, niewiele mięsa mielonego, odrob...
Odsłon: 278
Składniki
Dynie, cebule i marchew ścieramy na tarce, przyprawiamy, dodajemy pokrojoną na małe kawałki paprykę, olej, kaszkę, żółtko i ubite białko. Delikatnie mieszamy, po czym wkładamy do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem i obsypanego kaszką. Pieczemy godzinę przy 180 stopniach. Kroimy i każdy kawałek przyozdabiamy serkiem i świeżą pietruszką.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Pieczeń marmurek
Wędliny
Biała kiełbasa z dziczyzny do świątecznego barszczu
Wędliny
Pieczeń ze schabu
Wędliny
Swojska karkówka w ziołach
Pieczeń marmurek
Dania, które można jeść zarówno na ciepło, jak i na zimno często goszczą na n...
Odsłon: 2747
Biała kiełbasa z dziczyzny do świątecznego barszczu
Na Wielkanocnym stole nie może zabraknąć barszczu z dodatkiem białej kiełbasy...
Odsłon: 61