Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak jesień obowiązkowo musi być dynia. A czemu znów miała by być zupa. Zróbmy coś innego - pasztet. Zdrowy, nie za ciężki i wzmacniający przed jesiennym spacerem do bajecznie kolorowego parku.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10004
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1153
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11543
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 555
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10004
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1153
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11543
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 555
Składniki
Dynie, cebule i marchew ścieramy na tarce, przyprawiamy, dodajemy pokrojoną na małe kawałki paprykę, olej, kaszkę, żółtko i ubite białko. Delikatnie mieszamy, po czym wkładamy do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem i obsypanego kaszką. Pieczemy godzinę przy 180 stopniach. Kroimy i każdy kawałek przyozdabiamy serkiem i świeżą pietruszką.